VERZENDEN & RETOURNEREN

Wanneer mag iets retour?

Wij streven naar een hoge klant tevredenheid. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat het product u niet bevalt, kunt u deze retourneren via onderstaande voorwaarde. Let op: wij nemen alleen ongebruikte en onbeschadigde artikelen terug.

 

Voorwaarden voor retourneren

Voor geleverde producten geldt: slechts ongebruikte goederen, compleet in originele staat en voor zoverre mogelijk onbeschadigde verpakking, aan ons geretourneerd, zullen in aanmerking komen voor volledige restitutie.

Speciaal voor jou bestelde producten zijn uitgesloten van retourrecht.

De verantwoordelijkheid en de kosten van het retour zenden komen voor jouw rekening, tenzij (in geval van gebreken) anders overeengekomen.Ongefrankeerde stukken worden evenals goederen zonder afzender door ons geweigerd. 

 

Kan ik mijn bestelling aan de chauffeur geven of omruilen?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.  

 

Hoelang duurt de verwerking van mijn retourzending?

Dit duurt vaak enkele werkdagen. Wanneer je een product retour stuurt wordt je geld (aankoopbedrag) zo snel mogelijk teruggestort of ontvang je een nieuw product, afhankelijk van de afspraak die je met ons maakt. Om je retour zo snel mogelijk te verwerken is het noodzakelijk dat je de retour procedure volgt.

 

Retourprocedure en adres

Voorzie het artikel van de factuur-pakbon of kopie bestelling mail en zorg dat het artikel volledig (incl. alle bijgeleverde accessoires, e.d.) en in ongebruikte en onbeschadigde staat naar ons wordt toegezonden.

Wij verzoeken je om je gegevens stevig aan het pakket te bevestigen. Zonder complete gegevens kan je retour niet verwerkt worden! Vermeld ook je IBAN (bank)rekeningnummer. Het aankoopbedrag zal per omgaande teruggestort worden op je rekening.

 

Retourzendingen kunnen verstuurd worden naar:

BK-Webwinkels

 

Hoofdweg 6a

1424 PH de Kwakel

 

 

 

Annuleringen van bestellingen

Wij streven er naar je bestelling direct te verwerken. Indien aankopen geannuleerd worden vóór verzending, dan worden eventueel gemaakte kosten aan je doorberekend.

Indien aankopen geannuleerd worden tijdens de verzendprocedure kunnen wij deze uitsluitend als retour behandelen. Je dient er rekening mee te houden dat een groot deel van de bestellingen geheel automatisch wordt verwerkt. Dit betekend dat je goedgekeurde bestelling (na ontvangst betaling) veelal binnen enkele minuten al in het distributieproces zit. Deze bestelling kan dan niet meer worden tegengehouden. Je kan deze volgens de normale procedure retour sturen.